(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2026)
Maqolada innovatsion pedagogik texnologiyalarning bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilari kasbiy kompetentligini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, raqamli ta’lim vositalari, interaktiv metodlar va zamonaviy pedagogik texnologiyalarning samaradorligi tahlil etilgan.