(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2024)
Dunyo aholisining tish kasalliklaridan paydo bo‘ladigan qo‘rquv xissiyoti yuqori o‘rinlarni egallaydi va aniqlandi. (Korchagina V.V., 2008; Maslak Ye.E. 2008; Schuller A.A. 2003; Folayan M.O. 2004; Heft M.W. 2007; Hermes D. 2007; Nicolas E. 2007). Qo‘rquvning eng yuqori darajasi-stomatofobiya-bolalikda shakllanishi va hayot davomida davom etishi mumkin (Kononenko Yu.G. 2001; Derevyanchenko S.P., 2005; Gower P.L, 2004; Milgrom P., 2004).