(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2024)
Maqolada kompyuter imitatsion modellar asosida oliy ta’lim muassasalarida “Individual rivojlanish biologiyasi” fanidan yaratilgan virtual resurslardan foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan.