(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Maqolada boshqaruv kadrlarining rivojlanish prognozi va istiqbollari yoritilgan. Boshqaruv kadrlarining rivojlanish ko’rsatkichlariybyu 2025-2035 yilllargacha prognozi amalga oshirilgan. Boshqaruv kadrlarining kompetentsiya yo’nalishlari bo’yicha 2030 yilgacha prognozi ishlab chiqilgan. O’zbekiston davlat xizmati tizimining modernizatsiyasi va xalqaro standartlarga muvofiqligini ta’minlanishi bo‘yicha takliflar kiritilgan.