(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Mazkur maqolada tarjimashunoslik ilmida Alisher Navoiy ijodiga doir tadqiqotlar, ilmiy qarashlar va mulohazalar xususida fikr yuritiladi. Insoniyat qadim zamonlardan buyon tarjimaga muhtoj bo‘lgan. Navoiy asarlari tarjimasi esa Sharq va G‘arb madaniyati o‘rtasida ko‘prik vazifasini bajaradi