(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Bu maqolada biologiya sohasida raqamli (digital) texnologiyalardan foydalanish bo‘yicha tajribalar tahlil qilinadi. Kirish qismida raqamli texnologiyalarning biologiyadagi o‘rni va ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Metodologiya bo‘limida ishlatilgan usullar, qurilmalar, tajriba shartlari va ma’lumot yig‘ish usullari bayon etiladi. Natijalar bo‘limida tajriba natijalari va ular asosida olinadigan ma’lumotlar taqdim etiladi. Munozara qismida natijalar tahlili, raqamli texnologiyalarning afzalliklari va cheklovlari, hamda kelajak istiqbollari ko‘rib chiqiladi. Xulosa bo‘limida esa asosiy xulosalar va takliflar keltiriladi. Ushbu maqola biologiya tadqiqotlarida raqamli usullarni qo‘llash tajribalarining samaradorligini namoyish etadi.