(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada ko‘p ifloslangan va nam qo‘lda va mashinada terilgan paxta xomashyosini tozalash va saqlashning oqilona va iqtisodiy maqsadga muvofiqligi o‘rganildi. Gʻo‘za xomashyosining o‘z-o‘zidan qizib ketishining sabablari aniqlandi. Paxta xomashyosini so‘rgʻich quvuri orqali tashishda markazdan qochma ventilyator yordamida belkuraklash jarayoni o‘rganildi.