(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Shaxsga yо‘naltirilgan ta’lim konsepsiyasida belgilangan talablardan anglash mumkinki, о‘qituvchining kasbiy kompetentligi, kasbiy maxorati, о‘quvchilar bilan hamkorlikda ishlash, о‘quvchilarning о‘zlashtirishiga qulay sharoitlar yaratish masalasi ilgari surilgan. YE.V.Bondarevskayaning fikriga kо‘ra, shaxsga yо‘naltirilgan о‘quv jarayonini qurishda mazmunga alohida e’tibor qaratish lozim