(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada madaniy meros obyektlarida smart-turizm texnologiyalarini joriy etishning dolzarbligi, ularning turizm sohasini modernizatsiya qilishdagi o‘rni hamda iqtisodiy, ijtimoiy va madaniy samaradorlik omillari yoritiladi. Smart-turizm vositalari orqali madaniy meros obyektlariga tashrif buyuruvchilar sonini oshirish, xizmat sifatini yaxshilash hamda turizm infratuzilmasini raqamlashtirish imkoniyatlari tahlil qilinadi