(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada interfaol metodlarning umumta’lim maktablarida adabiy ta’lim jarayonida tutgan o‘rni hamda ahamiyati yoritilgan. Zamonaviy ta’lim texnologiyalari shuni ko‘rsatadiki, an’anaviy ma’ruza asosida o‘qitish o‘quvchilarning faolligini oshirishda yetarli emas. Shu sababli, pedagogik jarayonda o‘quvchini markazga qo‘yib, uni dars jarayoniga faol jalb qiluvchi interfaol usullardan foydalanish zarurligi borasida so‘z brogan.