(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bor o’quvchilarning ta’lim va tarbiya jarayonida zamonaviy eshituv moslamalaridan foydalanishning qiyosiy bayoni, ta’lim jarayonida eshituv idrokini rivojlantirish va talaffuzni shakllantirish uchun multimedia vositalaridan, interaktiv o’quv platformalari va o’yinlardan foydalanish usullari yoritib berilgan