(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqola yassi oyoq kasaligi bilan aziyat chekayotgan insonlar va ushbu kasalikni davolash usullarida qo‘llanilib kelayotgan maxsus moslamalarni ishlatish jarayonida yuzaga kelayotgan muamolar va ularni samarali yechimi xaqida tahlil qilingan va tavsiya etilayotgan maxsus moslanuvchan tag charm sxemasi va eskz madeli xaqida malumotlar ketirilgan