(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2026)
Bu maqola bolalar psixologiyasi shakllanishida ota-ona, do’st va qarindoshlarning o’rni haqida ma’lumot beradi. Maqolada bolalar psixologiyasining asosiy nazariyalari va tadqiqotlar asosida faktlar bilan yoritilib beriladi.