ASSESSMENT OF FEAR OF DENTAL DISEASES IN CHILDREN (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2024)
Dunyo aholisining tish kasalliklaridan paydo bo‘ladigan qo‘rquv xissiyoti yuqori o‘rinlarni egallaydi va aniqlandi. (Korchagina V.V., 2008; Maslak Ye.E. 2008; Schuller A.A. 2003; Folayan M.O. 2004; Heft M.W. 2007; Hermes D. 2007; Nicolas E. 2007). Qo‘rquvning eng yuqori darajasi-stomatofobiya-bolalikda shakllanishi va hayot davomida davom etishi mumkin (Kononenko Yu.G. 2001; Derevyanchenko S.P., 2005; Gower P.L, 2004;  Milgrom P., 2004).