KOMPYUTER IMITATSION MODELLAR ASOSIDAGI VIRTUAL LABORATORIYALARDAN FOYDALANISHNING NAZARIY VA AMALIY JIHATLARI (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2024)
Maqolada kompyuter imitatsion modellar asosida oliy ta’lim muassasalarida “Individual rivojlanish biologiyasi” fanidan yaratilgan virtual resurslardan foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan.