OLIY MATEMATIKA FANINI O’QITISHDA TALABALARNI KREATIV FIKRLASHGA O’RGATISHDA SUN'IY INTELLEKT DASTURLARIDAN SAMARALI FOYDALANISH (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada hozirgi rivojlanib borayotgan raqamli texnologiyalar trasformatsiyasi sharoitida oliy ta’lim tizimida tahsil olayotgan talabalarni oliy matematika fanida kreativ fikrlashga o’rgatishda sun’iy intelekt dasturlaridan samarali va maqsadli foydalanish orqali usul va vositalari yoritib berilgan.