EPIDEMIOLOGIYA VA INFEKSION KASALLIKLAR ASOSLARI (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Epidemiologiya va infeksion kasalliklar zamonaviy tibbiyotning eng muhim yo‘nalishlaridan biridir. Ular kasalliklarning tarqalish qonuniyatlarini, sabablari va oqibatlarini o‘rganib, profilaktika va davolash choralarini ishlab chiqishga xizmat qiladi.