ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАР ОРҚАЛИ МАНТИҚИЙ ФИКРЛАШНИ БАҲОЛАШ: РАҚАМЛИ МУҲИТДАГИ ИМКОНИЯТЛАР (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Мазкур мақолада мантиқий фикрлаш компетенциясини баҳолаш ва ривожлантиришга қаратилган методик ёндашувлар, замонавий рақамли воситалар ва сунъий интеллект технологиялари таҳлил қилинди. Мантиқий фикрлашни шакллантирувчи педагогик технологиялар, интерактив усуллар, адаптив баҳолаш воситалари ҳамда реал вақтда аниқлаш механизмларига алоҳида эътибор қаратилди.