Eshitishida nuqsoni bo’lgan o’quvchilarning ta’lim va tarbiya jarayonida kreativ texnologiyalardan foydalanish (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni  bor o’quvchilarning ta’lim va  tarbiya jarayonida  zamonaviy eshituv moslamalaridan foydalanishning qiyosiy bayoni, ta’lim jarayonida eshituv idrokini rivojlantirish va talaffuzni shakllantirish uchun multimedia vositalaridan, interaktiv o’quv platformalari va o’yinlardan foydalanish usullari yoritib berilgan