ZAMONAVIY TA'LIM TEXNOLOGIYASI. (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2026)
Ushbu maqolada biz ta'lim texnologiyalarining shakllanish tarixi va zamonaviy ta'lim texnologiyalarining ta'limda qanday qo'llanilishini ko'rib chiqamiz.