EFFECTIVENESS OF VIRTUAL SIMULATORS IN THE FORMATION OF CLINICAL SKILLS IN STUDENTS OF MEDICAL TECHNOLOGIES (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2026)
Maqolada bo‘lajak o‘rta tibbiyot xodimlarining amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirishda virtual simulyatsion texnologiyalarning o‘rni tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida an’anaviy o‘qitish usuli va virtual simulyatorlar yordamida o‘qitish samaradorligi o‘zaro solishtirilgan.